Быстрый поиск тура
Online бронированиеЧартер online
10 дек 2023

Умови Акції Раннього бронювання «Літо’2024»

Умови Акції Раннього бронювання «Літо’2024»:

 

  1. Акція Раннього бронювання дійсна до 10.04.2024 (виняток – дата, встановлена безпосередньо готелем).
  2. Період початку туру з 23.04.24 до 31.10.24 або з дати початку чартерної програми до дати її завершення.
  3. Знижка на раннє бронювання врахована у вартості туру.
  4. Обов'язковою умовою отримання знижки є виконання сплати до вказаної дати:

- 10% протягом двох банківських днів після підтвердження заявки;

- NEW! Додатково +2% комісії при оплаті 100% протягом двох банківських днів після підтвердження заявки;

- не менше 30% не пізніше ніж за 21 день до заїзду (виняток – дата та графік, які встановлені безпосередньо готелем);

- 100% оплата має бути здійснена не пізніше ніж за 14 день до заїзду (виняток – дата та графік, які встановлені безпосередньо готелем);

- доплата провадиться за актуальним курсом на день оплати (курс може змінюватися як у меншу, так і більшу сторону).

  1. Після дати закінчення раннього бронювання будь-які зміни у заявці, що впливають на вартість туру, додавання та видалення із заявки туристів, тягнуть за собою перерахунок вартості туру за базовими цінами на дату внесення змін.
  2. Можлива заміна прізвища та імені туристів не пізніше ніж за 48 годин до дати початку подорожі, якщо ця заміна не впливає на кількісний чи якісний (вік туристів) склад у заявці.
  3. Ануляція туру за цінами раннього бронювання за 14 днів до заїзду проводитися за умов агентського договору. При цьому мінімальний розмір компенсації витрат туроператора становить 10% від вартості туру (в окремих випадках при ануляції туру більш ніж за 14 день до заїзду - за договором між туроператором та агентством).
  4. Ануляція туру менш ніж за 14 днів включно до дати заїзду провадиться на умовах агентського договору, при цьому мінімальний розмір компенсації витрат туроператора становить 30% вартості туру.
  5. Ануляція туру на дати заїзду в період з 29.04.2024 по 04.05.2024 за будь-який термін провадиться на умовах агентського договору, при цьому мінімальний розмір компенсації витрат туроператора становить 90% вартості туру.
  6. У разі недотримання умов передоплати (оплати) тур буде перераховано за базовими цінами на дату внесення змін.
  7. Квитки на чартерні рейси за умови бронювання до 10.04.2024 оплачуються у розмірі 30% вартості протягом 2-х банківських днів після підтвердження заявки та 100% не пізніше ніж за 14 днів до дати початку подорожі за актуальним курсом на день доплати. Ануляція квитків на чартерні рейси провадиться на умовах агентського договору із застосуванням штрафних санкцій у розмірі 100% вартості квитків.
  8. Бронювання та оплата тільки авіаквитків на регулярні авіарейси не підпадає під умови Акції раннього бронювання та оформляється на умовах агентського договору або правил авіакомпанії.

 

 Раннє бронювання – це можливість заощадити до 40% вартості турпакету і гарантовано отримати обраний готель!