Быстрый поиск тура
Online бронированиеЧартер online
30 мар 2023

Умови оплати турів частинами ...

Відповідно до п. 5.2. Агентського договору повна оплата замовленого та підтвердженого Турпродукту має надійти на рахунок Туроператора протягом 2-х банківських днів з моменту виставлення рахунку.
Водночас Туроператор допускає оплату Турпродукту частинами при бронюванні турів більш ніж за 14 днів до заїзду, за винятком дня вильоту, на наступних умовах:
- перша частина оплати повинна становити не менше 30% – протягом 2-х банківських днів з моменту виставлення рахунку;
- 100% Турпродукту мають бути оплачені не пізніше 14 днів до дати заїзду за курсом Туроперарора (більшого/меншого) на день доплати.
Умови оплати турів частинами набирають чинності, якщо у Підтвердженні заявки не вказано інших умов або домовленостей, відображених в обов'язковому порядку в особистому кабінеті Турагента.
 
Важливо! Перша частина оплати не менше, ніж 30% оплачується за курсом Туроператора на день виставлення рахунку. Цей курс фіксується на два банківські дні. При недотриманні термінів та обсягів оплати першої частини (30%) курс рахунку змінюватися не буде у разі зменшення курсу або рахунок буде змінено у більшу сторону у разі збільшення курсу на всю суму заборгованості. Ця процедура повторюватиметься щодня до повного погашення першої частини оплати (30%).
Друга частина оплати 100%, відкладений платіж здійснюється за курсом (більшим/меншим) на день доплати (курс зафіксований на 1 робочий день). При недотриманні термінів та обсягів оплати другої частини (100%) курс рахунку фіксується на день останньої передоплати і надалі змінюватися не буде у разі зменшення курсу або рахунок буде змінено у більшу сторону у разі збільшення курсу на всю суму заборгованості. Ця процедура повторюватиметься щодня до повного погашення другої частини оплати (100%).
 
При бронюванні турів менш, ніж за 14 днів до заїзду, за винятком дня виїзду, оплата проводитися в один етап у розмірі 100% вартості Турпродукту протягом 2-х банківських днів з моменту виставлення рахунку згідно з п. 5.2. Агентський договір.
 
При систематичному порушенні термінів та обсягів оплати 1-го та 2-го платежів Туроператор залишає за собою право знизити комісію Турагента на 2%.
 
Увага! Якщо до складу турпакета входять авіаквитки на регулярних авіарейсах або Лоу Кост компаній, то розмір першої частини оплати повинен повністю покривати вартість таких авіаквитків, але не менше ніж 30% вартості Турпакета.
Оплата авіаквитків на регулярних авіарейсах або Лоу Кост компаній здійснюватиметься протягом одного банківського дня у розмірі 100% вартості! При недотриманні термінів та обсягів оплати такі авіаквитки будуть анульовані протягом поточного дня та переброньовані наступного дня за наявності місць та вартості на день бронювання. Розмір компенсації витрат Туроператора при ануляції такого типу авіаквитків становить 100% вартості.
Оплата лише авіаквитків на чартерних авіарейсах провадитиметься у розмірі 100% вартості протягом 2-х банківських днів з моменту виставлення рахунку. У разі недотримання строків оплати таких авіаквитків курс рахунку змінюватися не буде у разі зменшення курсу або рахунок буде змінено у більшу сторону у разі збільшення курсу на суму заборгованості. Розмір компенсації витрат Туроператора при ануляції такого типу авіаквитків становить 100% вартості.

Приєднуйтесь до бонусної програми для агентств «Миттєва вигода».

З повагою,
т/к «Орбіта»